Kooksets

Gereedschap

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van Gastreau? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Opheffingsuitverkoop: 30% korting op alle producten!

Moleculairkoken.net gooit het roer om en gaat verder als Smartness From Nature!

Moleculair koken heeft onuitwisbare sporen achtergelaten in de gastronomie. Het gebruik van ingrediënten zoals alginaat, lecithine en xanthaan is in veel restaurantkeukens tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Echter staat de gastronomie niet stil en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe spannende ingrediënten, die koks nog meer mogelijkheden geven om spannende nieuwe creaties te maken. Daarom hebben we besloten om het roer om te gooien en ons te gaan richten op nieuwe ingrediënten. Alle producten moleculairkoken.net zijn daarom nu met 30% afgeprijsd, zolang de voorraad strekt, OP=OP!


In onze nieuwe zoektochten hebben we getracht zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologische ontwikkelingen om het beste uit de natuur te halen. Daarmee zorgen we voor nieuwe mogelijkheden, zonder in te leveren op gezondheid en smaak. We stoppen er niets in en maken niets kapot. What you see is what you get: Smartness From Nature.

Wij geloven dat iedereen -topchef of thuiskok -met onze producten op een eigen ontdekkingstocht kan gaan naar nieuwe gerechten. Op die manier proberen wij bij te dragen aan het geluk van de mensheid. Want zeg nou zelf, wat is er leuker en lekkerder dan spelen met je eten? Ben je benieuwd geworden? De producten van Smartness From Nature staan ook in deze webshop, maar kijk dan ook vooral eens op www.smartnessfromnature.nl!
"De ontdekking van een nieuw gerecht doet meer voor het geluk van de mensheid dan de ontdekking van een nieuwe ster."

-Jean Anthelme Brillat-Savarin