Kooksets

Gereedschap

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van Gastreau? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Voorwaarden

Smartness From Nature BV is op de markt onder handelsnamen Smartness From Nature en Gastreau. Smartness From Nature BV is gevestigd te Vergersweg 48, 6707HT Wageningen (NL) onder KvK nummer 61779229 en BTW nummer NL854484590B01.
Onze producten worden aangeboden via onze verschillende webshops, zoals www.moleculairkoken.net.

Disclaimer & copyright

Ondanks de constante zorg en aandacht die Smartness From Nature BV besteedt aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Er wordt getracht de getoonde informatie zo volledig mogelijk te houden. Eventuele wijzigingen aan de informatie kunnen te allen tijde worden doorgevoerd, zonder voorafgaande kennisgeving.

Aansprakelijkheid

Smartness From Nature BV sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Daarnaast is Smartness From Nature BV niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Copyright

Niets uit deze publicatie mag verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitale technieken, internet, CD-ROM of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Smartness From Nature BV.

Algemene voorwaarden en privacy

Bij het sluiten van een koopovereenkomst via een webshop van Smartness From Nature BV ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je contact opnemen met Smartness From Nature BV via info@smartnessfromnature.nl.
Zie voor informatie over privacy onze Privacy Statement.